Vill du bli uppringd?

Ring på 08-661 12 71 eller
använd kontaktformuläret nedan.


BLI UPPRINGD

Kiropraktor i Stockholm och Östermalm

Med hjälp av en välutbildad kiropraktor, kan du få hjälp om du har problem med muskler och leder. En behandling går ut på att hitta de spänningar, rörelser och skador som påverkar dig negativt. Kiropraktor Lövgren har lång erfarenhet och internationell godkänd utbildning.

Genom olika metoder letar man efter problem innan och efter skadan uppstått. De metoder kiropraktorn använder sig åt skiljer. Undersökningsmetoder för hand eller genom hållnings analys är några exempel på sådana. Man vill hitta specifika orsaker för att kunna genomföra bästa möjliga behandling. Frågor som omfattar symptom, tidigare behandlingar eller sjukdomar är sådant som förekommer under besöket. Detta för att kunna ge en säker och bra behandling med en gång.

För att besöka en kiropraktor behöver man inte få godkännande av läkare. Har man skador eller smärta man vet kan återställa av kiropraktor, är man även mycket välkommen. Vet man inte säkert om vi kan återställa dina problem, är du ändå välkommen hit för rådgivning. Med hjälp av rätt utbildning och tidigare erfarenheter vet man hur du kan få hjälp på bästa sätt.

Det problem man har, återställs nästan alltid med hjälp av kiropraktorns händer direkt. Genom att föra leder i de positioner man själv inte skulle klara av, kan man justera samt återställa de problemen som finns. Man arbetar inte bara med lederna utav även muskulaturen samt dess fästen som är närliggande. Detta genomförs med hjälp av mjukdelstekniker, som ibland innefattar massage. Detta om största fokus på lederna inte är aktuellt.

Du behöver inte endast ha problem med leder eller ömma muskelknutor för att besöka Lövgrens kiropraktik. Här kan du även få hjälp om du har besvär med migrän eller yrsel. Som kiropraktor hjälper man inte bara till vid skador eller spänningar som skadat kroppen. Problem som är svåra att ta på exempelvis migrän eller yrsel, kan du även få behandling för.

Här hjälper man dig sätta ihop specifika övningsprogram. De innehåller de övningar som kan hjälpa till bäst för att hålla igång på hemmaplan. Vi hjälper dig även med förebyggande råd och tips för att undvika fortsatta problem. Det kan vara övningar eller sådant du bör förändra för att du lättare ska fungera i din vardag.

Det första besöket innehåller ofta mycket information samt undersökningar, och kan därför ta lite längre tid. Detta gör man för att kunna få bästa uppfattning om problemet och behandla på bästa sätt. När du sedan gjort ditt första besök går de andra oftast mycket fortare. Man känner sig ofta mer avslappnad och mer rörlig efter sina besök. Och känslan av att vara en ny människa förekommer oftast till det bättre. Men ovanligt är inte att man blir trött eller illamående. Det är viktigt att besöka en utbildad kiropraktor. Hos kiropraktor Fred Lövgren garanterar vi dig alltid bästa behandling och vård.